Regulament

Regulamentul de participare la evenimentul „Pro Sport cu bicicleta la munte
Regulamentul nu este final – urmeaza a fi actualizat in perioada urmatoare pe masura ce anuntam surprizele si beneficiile suplimentare de care se vor bucura toti participantii.
______________

Regulamentul Oficial al Evenimentului

ProSport Cu Bicicleta la Munte 2014

 

 

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al evenimentului

Evenimentul “ProSport Cu Bicicleta la Munte 2014” este organizat de S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul social în Bucureşti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42, cu aceeaşi adresă de corespondenţă, număr de ordine la Registrul Comerţului J40/6876/2010, cod unic de înregistrare: 27189522, atribut fiscal RO. Evenimentul “ProSport Cu Bicicleta la Munte 2014” se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

 

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate, care să ducă la imposibilitatea realizarii de comunicari.

Prin înscrierea la acest eveniment, participanţii sunt de acord ca informaţiile legate de identitatea lor să intre în baza de date a Organizatorului, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., conform Legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activităţile sale de marketing şi pentru a transmite mesaje cu caracter publicitar. La cererea scrisă a participanţilor, trimisă la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Mun. Bucureşti, operatorul se obligă să actualizeze sau să şteargă datele personale ale acestora.

 

Art. 3. Durata evenimentului si aria de desfasurare

Evenimentul se desfasoara in perioada 5 – 6 iulie 2014. In ziua de 3 iulie (intre 10.00 – 19.00) se realizeaza ridicarea kiturilor de participare din locatia comunicata de Organizator.

Evenimentul se desfasoara pe distanta de aproximativ 300 km, intre localitatile Bucuresti – Sinaia – Bucuresti. Traseul pe care se deplaseaza Caravana ProSport Cu Bicicleta La Munte este comunicat pe site-ul evenimentului www.cubicicletalamunte.prosport.ro.

 

Art. 4. Deplasarea

Participantii la eveniment trebuie sa poarte OBLIGATORIU numerele de participare sau badge-urile, precum si numerele pentru bicicleta acordate de catre Organizatori. Acestea reprezinta insemnele oficiale care dovedesc calitatea de participant. NUMAI in baza numarului de participare, biciclistii vor avea acces la Punctele de Alimentare si vor beneficia de servicii de asistenta. Biciclistii care nu poarta insemnele oficiale vor fi eliminati din caravana oficiala ProSport Cu Bicicleta La Munte de catre Organizatori, neavand dreptul la produsele si serviciile oferite.

Deplasarea biciclistilor se face in caravana, participantii avand obligatia de a nu depasi masina antemergator. In cazul in care participantii ies din coloana oficiala, o fac pe propria raspundere si poarta intreaga responsabilitate in eventualitatea unor evenimente (accidentari, abateri de la traseul oficial, etc).

Biciclistii trebuie sa poarte echipament adecvat circulatiei pe drumurile publice si obligatoriu casca de protectie! Bicicletele trebuie sa fie echipate corespunzator circulatiei pe drumurile publice (lumini, ochi de pisica, stop, oglinda, etc) si sa fie verificate din punct de vedere tehnic inainte de plecarea in cursa.

Circulatia biciclistilor se realizeaza NUMAI pe banda 1 de mers, cu respectarea semafoarelor si a tuturor semnelor/ regulilor de circulatie!

Participantilor li se recomanda:

 • Sa circule aliniati cate 2, incercand sa se apropie cat mai mult de marginea dreapta a carosabilului.
 • Sa nu vorbeasca la telefonul mobil in timpul deplasarii fara sa foloseasca echipamente hands-free.
 • Sa nu asculte muzica in casti pentru a fi in permanenta atenti la deplasare.
 • Sa nu se abata de la traseul comunicat si sa se deplaseze in interiorul plutoanelor care se vor forma.
 • Sa semnaleze Organizatorilor eventualele probleme care ar putea surveni in timpul deplasarii (legate de asistenta tehnica sau medicala).
 • Sa foloseasca de o maniera optima timpul de odihna in cadrul Punctelor de Alimentare.
 • Sa se hidrateze pe parcursul cursei.
 • In cazul in care efortul depus in timpul deplasarii este mare, participantii trebuie sa se adreseze Organizatorilor pentru a fi preluati de catre autocar.
 • Sa apeleze la Organizatori in situatia in care intervin situatii neprevazute si sa respecte recomandarile acestora.

Biciclistii nu au permisiunea sa depaseasca masina – deschizator de coloana.


Art. 5. Inscriere si plata

Participantii trebuie sa se inscrie la eveniment folosind platforma www.cubicicletalamunte.prosport.ro si sa completeze corect Formularul de Inscriere.

Participantii primesc statutul de particicpant doar dupa ce efectueaza PLATA si ea este confirmata de catre Organizator. Nu se mai accepta solicitari de returnare a taxei de participare dupa data de 24 iunie.

Art. 6. Drept de participare si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca participantii

La eveniment se poate inscrie orice persoana apta din punct de vedere fizic. Toti participantii sunt obligati sa semneze o declaratie pe proprie raspundere prin care atesta acest lucru. Daca este vorba de copii sub 14 ani, participarea lor este permisa doar daca sunt insotiti de catre unul dintre parinti. Totodata, o declaratie pe propria raspundere va fi completata de catre parinte, atat in ce priveste participarea proprie, cat si participarea copiilor sai.

Daca este vorba de copii intre 14 – 18 ani, participarea lor este permisa daca:

 • sunt insotiti de parinti (caz in care se aplica cerintele de mai sus)
 • sunt insotiti de o alta persoana adulta (caz in care trebuie obtinuta o Imputernicire redactata la Notar din partea ambilor parinti prin care ii incredinteaza copii + declaratie a adultului incheiata la Notar prin care aceasta persoana isi asuma responsabilitatea a/a copiilor
 • nu sunt insotiti de alta persoana adulta – doar in cazul in care minorul este (si poate dovedi cu documente) ca este membru al unui club sportiv si ca practica ciclismul de performanta (caz in care trebuie totusi obtinuta o declaratie redactata la Notar din partea ambilor parinti prin care isi dau acordul a/a particicparii + declaratie pe propria raspundere din partea minorului/ sportivului ca este apt fizic pentru participare).

Participantii la “ProSport cu bicicleta la munte” vor trebui sa respecte urmatoarele cerinte:

 • casca de protectie purtata pe toata durata evenimentului biciclist
 • fiecare participant este raspunzator de reparatia propriei biciclete in caz de probleme tehnice. Pentru aceasta este recomandat sa aiba asupra sa: pompa, camera de schimb, petice, alte scule. Organizatorul va depune eforturi pentru a asigura asistenta tehnica pe traseu, insa participantii au in totalitate raspunderea remedierii eventualelor defectiuni tehnice. In cazul in care aceste defectiuni nu pot fi reparate, participantii pot continua traseul in autocarul insotitor.
 • pastrarea curateniei pe traseu (este interzisa aruncarea propriilor deseuri pe traseu – sticle de apa, ambalaje etc…)
 • pastrarea unui sir indian in timpul deplasarii, fara depasiri inutile si fara pedalare in paralel pe 2,3 randuri
 • respectarea deciziilor de siguranta comunicate de organizatorii de eveniment pe toata durata traseului
 • semnalizarea in mers, conform normelor rutiere,  a manevrelor de franare si de schimbare a trasei de
 • mers, de ocolire etc.
 • respectarea tuturor normelor si reglementarilor rutiere, tinand cont ca deplasarea se face pe drumuri publice, neinchise circulatiei auto.
 • participantii iau parte la acest eveniment pe propria raspundere si in cunostiinta de cauza asupra dificultatii traseului si efortului necesar pentru a-l parcurge.
 • sunt interzise manifestarile violente si lipsite de repsect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor. Acestia din urma isi rezerva dreptul de a interzice continuarea participarii unei persoane daca aceasta se manifesta in mod violent fata de ceilalti participanti la eveniment fara a returna contravaloarea taxei de participare
 • este interzisa participarea la eveniment in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice continuarea participarii unei persoane daca aceasta se afla intr-una din situatiile descrise si reprezinta un pericol pentru siguranta celorlalti participanti la eveniment.
 • la sfarsitul fiecarei zile de traseu, la lasarea serii, autocarul insotitor va inchide grupul si ii va culege pe cei ramasi in urma si care nu vor reusi sa ajunga pe bicicleta la destinatie pana la caderea intunericului. Refuzul de a se urca in autocar venit din partea unui participant aflat in aceasta situatie se face pe propria raspundere iar organizatorul nu va raspunde de siguranta acestuia pe traseu, si nici de asigurarea transportului retur la Bucuresti daca participantul refuza preluarea de catre autocar duminica seara.

Atentie! Participantii sunt responsabili de securitatea bicicletelor si a bagajelor lor la urcarea, respectiv coborarea acestora din camion sau autocar (atat la plecari, cat si la ajungerea la destinatii – Bucuresti si Sinaia). Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea bagajelor.

Accesul la punctele de alimentare, la cazare, la cina si la micul dejun se face numai pe baza badge-ului de participare, pe care participantii il primesc in kit. Bagajele si bicicletele se vor preda obligatoriu doar la prezentarea badge-ului de participare.

 

Prin inscrierea la eveniment si plata taxei, participantii se angajeaza sa respecte prezentul regulament intelegand ca este conceput exclusiv pentru siguranta si confortul acestora. Organizatorii isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment persoanelor ce nu vor respecta prevederile acestui regulament si persoanelor care prezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti (stare de ebrietate, manifestari violente, injurii etc…)

 

2 comments to Regulament

 • preda iulian  says:

  buna.numarul de locuri este limitat?este vreo data limita de inscriere si plata?aceste informatii nu sunt pe site.mersi.astept un raspuns

 • Ianosi Mihai  says:

  Buna,

  Te poti inscrie pana pe data de 3.07. Taxa de participare este de 250 de lei (pana pe 22 iunie) si 300 de lei (incepand cu 23 iunie). Locurile sunt limitate la un numar de 150.

  Pentru inscriere trebuie sa completezi formularul din sectiunea “Inscriere”.

  Cristina

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

225 45 r17 lastik fiyatları mommy makeover turkey karın germe ameliyatı kürtaj e sigara online casino siteleri 1xbet giriş deneme bonusu veren siteler buy instagram followers en iyi kumar siteleri rulet siteleri kolaybet Bonus veren bahis siteleri superbetin casinoslot giriş kaçak bahis casino siteleri deneme bonusu kolaybet vdcasino vdcasino vdcasino giriş vdcasino betgaranti giriş betpark giriş betpark kolaybet kolaybet giriş Casino siteleri 2020 Bedava bonus 2020 Tipobet365 istanbul escort gaziantep escort marmaris escort diyarbakır escort gaziantep escort bayan izmir escort bayan görükle escort